VLIESGEVELS

VLIESGEVELS OP MAAT DOOR VAKMANNEN

Als gecertificeerd verdeler van SAPA: bieden wij hun volledig gamma aan.
(Product omschrijvingen en afbeeldingen door SAPA:)

ELEGANCE 52 ST

Elegance 52 is een gordijngevelsysteem met diverse toepassingen, dat technologie en modern design combineert met de unieke eigenschappen van aluminium in de bouw.
Elegance 52 ST is het standaard gevelsysteem met thermische onderbreking, dat tal van mogelijkheden biedt op vlak van design d.m.v. stijlen en esthetische afdekkappen. De ST-versie biedt een oplossing voor verticale en schuine toepassingen, lichstraten en daken, en kan tevens worden toegepast bij facetgevels. Lees alle details op de website van SAPA:

NRGY 62

NRGY 62 is een innovatief gordijngevel systeem dat intelligent profielontwerp koppelt aan de hedendaagse bouwvoorschriften en -wensen. Een robuust en toch flexibel platform met veel mogelijkheden qua esthetiek en prestaties. Lees alle details op de website van SAPA:

KWALITEITSGARANTIE

Moest er ooit een fout gebeuren langs onze kant; een profiel dat niet past, een fout model, slordige afwerking, … dan valt dat volledig onder onze garantie en springen wij meteen weer in ons atelier om je de juiste stukken te bezorgen. En ook al gebeurt dit praktisch nooit, kunnen we je zo wel met 100% zekerheid garanderen dat jij je klant zorgeloos kan bedienen.

DOWNLOAD ONZE INFOBROCHURE

En ontdek ons volledige aanbod voor projectontwikkelaars, aannemers & plaatsers.

NU DOWNLOADEN

ONZE PARTNERS

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM TE ZIEN WAT WE VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN

KENNISMAKEN