OVER ONS

BELGISCHE TOPKWALITEIT DOOR
EXPERTEN MET +15 JAAR ERVARING

Aluworks is gecertificeerd SAPA: Aluminium Vakman, constructeur & leverancier. Zo ondersteunen we projectontwikkelaars en aannemers met al hun aluminium buitenschrijnwerk. We verlichten jouw werk op de werf en bieden jouw en je klant van de beste mogelijke dienst na verkoop met 10 jaar garantie.

Alle werken vinden plaats in ons atelier te Wuustwezel waar we beschikken over moderne CNC machines. Dit staat ons toe om snel te werken maar vooral om altijd de nodige ondersteuning te bieden in onvoorziene situaties.

Ons team bestaat uit vijf ervaren vakmannen in onze werkplaats en twee administratief bediendes die elke dag klaar zitten om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Aluworks: 1 Van Slechts 20 Erkende SAPA: Vakmannen

SAPA: Vakman wordt je niet zomaar. Naast onze expertise en infrastructuur, bieden we een ongeëvenaard resultaat vanwege de 10 SAPA Garantiepunten.

01

PERSOONLIJKE AANPAK EN ADVIES? VAN EEN ÉCHTE VAKMAN

Uw SAPA AluminiumVakman kent de wereld van (ver)bouwen met aluminium door en door. Hij zorgt continu voor de juiste opleidingen voor zichzelf en voor zijn medewerkers. Bij hem kunt u rekenen op betrouwbaar en up-to-date advies over de technische en esthetische aspecten van uw project, over wettelijke vereisten en subsidies

02

NAUWKEURIGE EN GEDETAILLEERDE OFFERTES

Uw SAPA AluminiumVakman weet hoe belangrijk uw bouwbudget is. Daarom biedt hij u een sluitende en gedetailleerde offerte aan, compleet volgens uw wensen.

03

DUIDELIJKE COMMUNICATIE EN NAKOMEN VAN AFSPRAKEN

Uw SAPA AluminiumVakman zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. De fabricage, levering en montage van uw aluminium ramen en deuren gebeurt bij hem conform de gemaakte afspraken. Op uw mails en telefoons krijgt u snel een duidelijk antwoord.

04

VAKKUNDIGE PRODUCTIE IN EIGEN ATELIER

Uw SAPA AluminiumVakman maakt uw aluminium ramen en deuren zelf. In zijn eigen atelier. Samen met zijn eigen medewerkers, stuk voor stuk deskundige vaklui. Zo bent u zeker van maatwerk, speciaal geconstrueerd voor uw bouwproject.

05

OPLOSSINGEN OP MAAT VAN UW PROJECT

Uw SAPA AluminiumVakman werkt met kennis van zaken en zin voor detail. Hij is gewoon van op maat te werken: de beste garantie voor fijn afgewerkte ramen en deuren die perfect passen bij uw project. Hij kan terugvallen op een ruime ervaring en kan u een uitgebreid portfolio aan referenties voorleggen.

06

INNOVATIEF GAMMA PROFIELEN VAN SAPA BUILDING SYSTEM

Uw SAPA AluminiumVakman werkt enkelmet pro elen van Sapa Building System: kwaliteitspro elen die ruimschoots voloen aan de Belgische EPB-norm en afgestemd zijn op de Belgische bouwgewoontes. Ze worden uitgebreid getest en voldoen aan de strengste normen. Ze koppelen hoge isolatiewaarden aan een doordacht design.

07

DESKUNDIGE PLAATSING IN EIGEN BEHEER

Uw SAPA AluminiumVakman plaatst uw aluminium ramen en deuren in eigen beheer. Zo bent u zeker dat uw vakkundig gemaakte ramen en deuren eveneens vakkundig worden geïnstalleerd.

08

ZORGVULDIGE CONTROLE VAN HET EINDRESULTAAT

Uw SAPA AluminiumVakman laat niets aan het toeval over. Tijdens de oplevering van de werf controleert hij samen met u alle geïnstalleerde ramen en deuren en hij laat de werf proper achter.

09

UITSTEKENDE DIENST-NA-VERKOOP

Uw SAPA AluminiumVakman blijft voor u klaar staan. Ook na de plaatsing van uw ramen. U kan rekenen op 10 jaar garantie en een uitgebreide en exibele service-naverkoop.

10

BETROUWBARE ONDERNEMING GECERTIFICEERD DOOR SAPA BUILDING SYSTEM

Uw SAPA AluminiumVakman runt een bedrijf dat zijn engagementen tegenover medewerkers, leveranciers en klanten nakomt. Hij verklaart zich akkoord te werken volgens de richtlijnen van het Aluminium Center Belgium©.

INSPIRATIE

Aluminium buitendeur met aluminiumpaneel

Het slimme thermische schuifraam, Comfort Smartline

Aluminium pivot-deur voor een moderne uitstraling

Aluminium ramen met een slanke uitstraling

Referenties.

Ramen & Deuren - Antwerpen

Raamprofielen - Oosterhout

Ramen & Deuren Noorloos

Raamprofielen - Herzele

Ramen & Deuren - Breda

Veranda - Zoersel

Ramen - Werkendam

Veranda - Wuustwezel

DOWNLOAD ONZE INFOBROCHURE

En ontdek ons volledige aanbod voor projectontwikkelaars, aannemers & plaatsers.

NU DOWNLOADEN

KWALITEITSGARANTIE

Moest er ooit een fout gebeuren langs onze kant; een profiel dat niet past, een fout model, slordige afwerking, … dan valt dat volledig onder onze garantie en springen wij meteen weer in ons atelier om je de juiste stukken te bezorgen. En ook al gebeurt dit praktisch nooit, kunnen we je zo wel met 100% zekerheid garanderen dat jij je klant zorgeloos kan bedienen.

ONZE PARTNERS

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM TE ZIEN WAT WE VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN

KENNISMAKEN