RAMEN

RAAMPROFIELEN OP MAAT DOOR VAKMANNEN

Als gecertificeerd verdeler van SAPA: bieden wij hun volledig gamma aan.
(Product omschrijvingen en afbeeldingen door SAPA:)

AVANTIS 70 HV

Avantis 70 HV is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen met een bouwdiepte van 70 mm. Avantis 70 HV overtreft ruimschoots de huidige thermische isolatienormen en biedt een totaaloplossing voor projecten die zowel goede thermische prestaties als een slanke aanzichtbreedte vereisen. Lees alle details op de website van SAPA:

AVANTIS SMARTLINE 70

Hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren.
Dankzij de toepassing van state of the art technieken in onze Avantis-reeks is de Avantis Smartline 70 de meest performante thermische reeks op de markt met een bouwdiepte van 70 mm en is hierdoor evenwaardig aan systemen van 75/77 mm diepte. Lees alle details op de website van SAPA:

AVANTIS SMARTLINE 70 LIGNA

Avantis Smartline 70 Ligna is met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, een passend alternatief voor stalen ramen. Lees alle details op de website van SAPA:

AVANTIS 95 RAAM

Het vernieuwende venstersysteem Avantis 95 dat de degelijkheid en stevigheid van aluminium koppelt aan buitengewone thermische prestaties komt zowel tegemoet aan de passiefbouwcriteria als aan de eisen van de moderne architectuur. Lees alle details op de website van SAPA:

AVANTIS 95 basic - SI

Kwalitatief hoogstaande raamsystemen binnen de Avantis 95 range die voldoen aan de EPB–regelgeving en uiterst geschikt zijn voor BEN-woningen. Het gebruik van foam-power technologie en speciaal ontworpen dichtingen geeft de systemen een performante isolatie en hoge weerstand tegen weersinvloeden. Lees alle details op de website van SAPA:

AVANTIS 75

Avantis 75 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamer systeem voor ramen en deuren met een bouwdiepte van 75 mm. Avantis 75 is de ideale oplossing wanneer een zeer hoog prestatievermogen en kwaliteit belangrijke eisen zijn. Lees alle details op de website van SAPA:

AVANTIS 75 HV

Avantis 75 HV is een hoogwaardig thermisch onderbroken
3-kamersysteem voor aluminium ramen met een bouwdiepte van 75 mm. Avantis 75 HV is de ideale oplossing wanneer een slank aanzichte, hoge prestaties en kwaliteit belangrijke eisen zijn. Lees alle details op de website van SAPA:

PLAISANCE 50

Plaisance 50 is een niet-thermisch onderbroken systeem voor aluminium toepassingen, met een bouwdiepte van 50 mm. Het kan toegepast worden bij naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren. Plaisance 50 garandeert een goede prijs-kwaliteitsverhouding en biedt een competitieve oplossing voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Lees alle details op de website van SAPA:

KWALITEITSGARANTIE

Moest er ooit een fout gebeuren langs onze kant; een profiel dat niet past, een fout model, slordige afwerking, … dan valt dat volledig onder onze garantie en springen wij meteen weer in ons atelier om je de juiste stukken te bezorgen. En ook al gebeurt dit praktisch nooit, kunnen we je zo wel met 100% zekerheid garanderen dat jij je klant zorgeloos kan bedienen.

DOWNLOAD ONZE INFOBROCHURE

En ontdek ons volledige aanbod voor projectontwikkelaars, aannemers & plaatsers.

NU DOWNLOADEN

ONZE PARTNERS

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM TE ZIEN WAT WE VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN

KENNISMAKEN