SCHUIFSYSTEMEN

SCHUIFSYSTEMEN OP MAAT DOOR VAKMANNEN

Als gecertificeerd verdeler van SAPA: bieden wij hun volledig gamma aan.
(Product omschrijvingen en afbeeldingen door SAPA:)

CONFORT SMARTLINE

Confort Smartline is een geoptimaliseerde, hoogpresterende, thermisch geïsoleerde schuifdeur met een slanke aanzichtbreedte. Het systeem combineert deze zeer aantrekkelijke esthetische lijn met een opmerkelijke energie-efficiëntie. De schuifdeur behoort tot een geheel nieuwe generatie schuifsystemen dankzij de technische innovatie en een goed overwogen design. Lees alle details op de website van SAPA:

CONFORT 160

Confort 160 is een uiterst performant, thermisch onderbroken schuifdeursysteem in (hef-)schuifuitvoering, dat de gebruiker een groot bedieningsgemak biedt. Het systeem heeft niet alleen een mooie esthetische lijn, maar is ook duurzaam, stabiel en opmerkelijk energie-efficiënt. Dankzij zijn maximale vleugelgewicht tot 400 kg vormen grote glasoppervlakken geen enkel probleem. Lees alle details op de website van SAPA:

CONFORT 125

Confort 125 is een thermisch onderbroken systeem voor schuif én hefschuif toepassingen waar duurzaamheid, stabiliteit en performantie vereist zijn. Oplossingen met 1, 2 en 3 rails zijn standaard beschikbaar waardoor schuifdeuren met 6 vleugels mogelijk zijn. Dankzij het maximale vleugelgewicht van 240 kg voor de schuifversie en 300 kg voor de hefschuif versie, kan dit systeem een oplossing bieden voor invulling van grote glaspartijen. Lees alle details op de website van SAPA:

AMBIAL

Geniet van een zomerse barbecue, of ontspan en geniet gewoon van het uitzicht. En als vervolgens de avond valt, houdt de hoge graad van isolatie en veiligheid binnen alles comfortabel en veilig. Het AMBIAL-vouwsysteem is ontworpen om u perfecte controle te geven over de manier waarop u de deur wilt gebruiken. AMBIAL-vouwdeuren zijn voorzien van een geavanceerde technologie – ze combineren de structurele integriteit van aluminium met een hoogwaardige polyamide thermische onderbreking. Lees alle details op de website van SAPA:

KWALITEITSGARANTIE

Moest er ooit een fout gebeuren langs onze kant; een profiel dat niet past, een fout model, slordige afwerking, … dan valt dat volledig onder onze garantie en springen wij meteen weer in ons atelier om je de juiste stukken te bezorgen. En ook al gebeurt dit praktisch nooit, kunnen we je zo wel met 100% zekerheid garanderen dat jij je klant zorgeloos kan bedienen.

DOWNLOAD ONZE INFOBROCHURE

En ontdek ons volledige aanbod voor projectontwikkelaars, aannemers & plaatsers.

NU DOWNLOADEN

ONZE PARTNERS

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM TE ZIEN WAT WE VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN

KENNISMAKEN