ALUMINIUMPROFIELEN OP MAAT
VOOR (SCHUIF)RAMEN, DEUREN & VERANDA'S

Experten buitenschrijnwerk in opdracht van aannemers en projectontwikkelaars.

Geef Je Klanten Het Beste.

De beste kwaliteit, de beste ervaring, de beste na-verkoop.

VOLDOET AAN DE BEN-NORMEN VAN 2030

Alle ramen, deuren en veranda’s die we produceren, voldoen nu reeds aan de BEN-normen van 2030.

LOKALE KWALITEITSGARANTIE
IN EIGEN ATELIER

Elke bestelling wordt steeds door een uitgebreide kwaliteitscontrole gehaald in ons lokaal atelier.

ALLE MOGELIJKE KLEUREN
EN FORMATEN

Aluminium is een zeer stevig, maar tegelijk ook licht en makkelijk te bewerken. Dit maakt de mogelijkheden praktisch eindeloos.

GECERTIFICEERD CONSTRUCTEUR

Aluworks is gecertificeerd SAPA: Aluminium Vakman, constructeur & leverancier. Zo ondersteunen we projectontwikkelaars en aannemers met al hun aluminium buitenschrijnwerk. We verlichten jouw werk op de werf en bieden jouw en je klant van de beste mogelijke dienst na verkoop met 10 jaar garantie.

RAMEN

De ramen die we produceren zijn super isolerend. Dat komt omdat het gebruik maakt van een raamsysteem dat voorzien is van extra dichtingen. Het systeem is uniek in dat het niet enkel water en lucht tegenhoudt, maar ook geluid. Dat zorgt niet enkel voor meer wooncomfort, maar reflecteert ook duidelijk de kwaliteit naar je klant toe.

BEKIJK ONS AANBOD
OFFERTE AANVRAGEN

DEUREN

Ons hele gamma deuren voldoet reeds aan de BEN-normen van 2030. Hierbij kan je kiezen uit het hele aanbod van SAPA: EN kunnen wij deze verzagen naar eender welk formaat. Voeg daaraan toe dat je kan kiezen uit meer dan 300 verschillende RAL-kleuren en je vindt de perfecte oplossing voor elk project. Als bonus kunnen onze deuren ook gebruikt worden voor passiefbouw.

VERANDA'S

Net als voor gewone ramen, bieden we ook profielen aan voor pergola’s, veranda’s, lichtstraten en glasdaken. Het grootste voordeel dat ons aluminium hierbij biedt is dat de profiel zeer fijn gemaakt kunnen worden en toch grote afstanden kunne overspannen dankzij hun zeer hoge draagkracht. Dit geeft je de mogelijkheid om zeer vrij te ontwerpen zonder toegevingen op technisch vlak. Verder gelden dezelfde isolatiewaarde als onze andere ramen.

SCHUIFSYSTEMEN

Kies op elk moment voor contact met de buitenlucht. Binnen ons aanbod is er volop keuze: van verschillende openingsmechanismes tot kiep-draairamen met verborgen scharnieren.

VLIESGEVELS

Dankzij de gevelsystemen van SAPA kan de zijwand van een gebouw omgetoverd worden tot een grote raampartij. Deze voldoen ook aan de hoogste normen qua thermische isolatie.

BEGLAZING

Voor onze beglazing werken we samen met GNL en Glasssolutions. Waarom twee partners? Omdat we zo praktisch alle technische mogelijkheden kunnen aanbieden. Van gewoon dubbel glas of hoogrendementsglas, naar 3-in-1 comfortsglas en beglazing met regelbare transparantie. Je kan het zo gek niet bedenken, of wij kunnen de technologie toepassen in onze ramen, deuren en veranda’s.

WERKWIJZE:
JIJ HOEFT ENKEL DE PLAATSING TE VERZORGEN

Alles dat we nodig hebben om aan de slag te gaan zijn jouw plannen. Aan de hand daarvan verzagen wij onze SAPA: Aluminium profielen bij op maat en bezetten we die met de gewenste kleur. Eens de profielen op maat verzaagd zijn, assembleren we de ramen & deuren, of zelfs de hele veranda, bij ons in het atelier om zo te garanderen dat alles correct afgewerkt is. Na deze kwaliteitscontrole leveren wij de profielen bij jou zodat jij ze zorgeloos kan plaatsen.

KWALITEITSGARANTIE

Moest er ooit een fout gebeuren langs onze kant; een profiel dat niet past, een fout model, slordige afwerking, … dan valt dat volledig onder onze garantie en springen wij meteen weer in ons atelier om je de juiste stukken te bezorgen. En ook al gebeurt dit praktisch nooit, kunnen we je zo wel met 100% zekerheid garanderen dat jij je klant zorgeloos kan bedienen.

DOWNLOAD ONZE INFOBROCHURE

En ontdek ons volledige aanbod voor projectontwikkelaars, aannemers & plaatsers.

NU DOWNLOADEN

ONZE PARTNERS

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM TE ZIEN WAT WE VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN

KENNISMAKEN