DEUREN

ALUMINIUMDEUREN OP MAAT DOOR VAKMANNEN

Als gecertificeerd verdeler van SAPA: bieden wij hun volledig gamma aan.
(Product omschrijvingen en afbeeldingen door SAPA:)

AVANTIS 70

Avantis 70 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren met een bouwdiepte van 70 mm. Avantis 70 overtreft ruimschoots de huidige thermische isolatienormen en biedt een totaaloplossing voor commerciële, residentiële en industriële projecten, beschikbaar in verschillende designs zoals Classic, Softline, HV (verborgen vleugel), Rustic, Heavy Duty (intensief gebruik) en Pastorie (retro-fit). Lees alle details op de website van SAPA:

AVANTIS 75

Avantis 75 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamer systeem voor ramen en deuren met een bouwdiepte van 75 mm. Avantis 75 is de ideale oplossing wanneer een zeer hoog prestatievermogen en kwaliteit belangrijke eisen zijn. Lees alle details op de website van SAPA:

AVANTIS 95 DEUR

De nieuwe Avantis 95 deur heeft een optimale thermische isolatie dankzij de uiterst lage U-waarden tot 0,60 W/m²K (UD). Dé oplossing dus voor passief- en lage-energie-gebouwen. Lees alle details op de website van SAPA:

KWALITEITSGARANTIE

Moest er ooit een fout gebeuren langs onze kant; een profiel dat niet past, een fout model, slordige afwerking, … dan valt dat volledig onder onze garantie en springen wij meteen weer in ons atelier om je de juiste stukken te bezorgen. En ook al gebeurt dit praktisch nooit, kunnen we je zo wel met 100% zekerheid garanderen dat jij je klant zorgeloos kan bedienen.

DOWNLOAD ONZE INFOBROCHURE

En ontdek ons volledige aanbod voor projectontwikkelaars, aannemers & plaatsers.

NU DOWNLOADEN

ONZE PARTNERS

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM TE ZIEN WAT WE VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN

KENNISMAKEN