De leukste job in de
ramen- en deurensector uit de Kempen!

Word plaatser bij Aluworks en haal meer dan ooit voldoening uit je job.

De deur naar een nieuwe opportuniteiten staat wagenwijd open!

Laten we kennis maken!

PLAATSER ZIJN BIJ ALUWORKS DAT IS ERKENNING KRIJGEN, GOED VERDIENEN EN VLAKBIJ HUIS WERKEN ZONDER FILES

Als plaatser bij AluWorks kom je terecht in een mooie job. Je bent veel op de baan en rijdt van werf naar werf en begeleidt het plaatsen van ramen en deuren op mooie, gevarieerde projecten.

Zo ben je een je betrokken personeelslid in een mooi bedrijf. Dat gepaard met wat verantwoordelijkheid, maar ook met heel veel erkenning en dankbaarheid van Bart en je andere collega's.

Daarnaast zijn er ook tal van voordelen verbonden aan je nieuwe job. Hier zijn er alvast 6.

1. EIGEN CAMIONETTE OM IN ALLE COMFORT JE WERVEN TE BEZOEKEN

Als plaatser zal je natuurlijk regelmatig de baan op moeten. Om ervoor te zorgen dat je dat in alle comfort kan doen, krijg je van ons een camionette ter beschikking.

2. MOOIE VERLONING EN CORRECTE BEHANDELING

Omdat je wel wat verantwoordelijkheid krijgt, ontvang je ook een mooi salaris . Dat staat al van in het begin in overeenkomst met je ervaring. En hoe meer je jezelf bewijst voor AluWorks, hoe sneller je salaris stijgt.

3. BEDRIJF TE WUUSTWEZEL MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN IN HET LOKAAL ATELIER

AluWorks is geen GIGA bedrijf dat honderden werknemers telt en daardoor een strakke, logge bedrijfscultuur kent.

We zijn een goed draaiende KMO gevestigd in Wuustwezel die al 16 jaar bestaat (voorheen gekend als Alumarc & Co) en dat heeft zo z'n pluspunten.

Je bent bij ons geen nummer en we luisteren altijd naar wat je te zeggen hebt. We stellen ons flexibel op met zaken zoals verlofdagen en ziekte, dat zorgt bij jou voor mentale rust en minder stress.

4. LEUKE AFWISSELING EN WAARDEVOLLE COLLEGA'S

Ons huidig team is goed op elkaar ingespeeld en zijn stuk voor stuk bekwame vakmensen die open staan voor wat je te zeggen hebt en voor je klaarstaan.

Het gaat er bij ons in het atelier altijd gemoedelijk aan toe, ons team telt geen luide roepers maar rustige, goedlachse en lieve mensen die hun job goed doen.

5. VRIJHEID OVER JE EIGEN AGENDA

Nog een voordeel verbonden aan je functie is de vrijheid over je eigen agenda. Je zal vaak zelf je agenda kunnen beheren.

Zolang je hier goed over communiceert met zaakvoerder Bart, heb je een hele hoop vrijheid, en dat is natuurlijk heel wat waard.

6. KANSEN OM BIJ TE LEREN EN JEZELF NOG VERDER TE ONTWIKKELEN

Je hebt uiteraard al wel wat ervaring in de sector, maar de technologie staat niet stil en je krijgt dus constant de kans om nieuwe dingen te leren.

AluWorks streeft er naar altijd mee te zijn met de nieuwste technieken - dat kan je ook zien in ons modern atelier - dat werkt ook voor iedereen aangenaam. En goede kwaliteit leveren zorgt er ook voor dat je veel voldoening uit je job haalt.

WORD JIJ ONZE NIEUWE PLAATSER?

Je staat in voor:

Plaatsen van ramen en deuren op verschillende locaties

Plaatsingen in goede banen leiden en mensen aansturen

Jouw profiel:

Je hebt enkele jaren ervaring in de sector

Je bent joviaal, communicatief en neemt graag initiatief

Je bent nauwkeurig en punctueel

Ons aanbod:

Mooi salaris

Camionette

Uitdagende job met veel variatie

Waardering van je collega's, de klanten en de bedrijfsleiding

Betrokken functie in goed draaiend bedrijf

Solliciteer nu!

WAT MAAKT ONS ZO'N GOEDE PARTNER?

VERZORGD MAATWERK GEMAAKT
DOOR VAKMENSEN

Al onze materialen worden gefabriceerd in België en lokaal in Wuustwezel verwerkt door onze schrijnwerkers. Hierbij leggen we de focus op een kwalitatieve afwerking zodat de plaatsing achteraf vlot verloopt.

EXCLUSIEVE VERDELER VAN SAPA EN DECEUNINCK ALUMINIUM PROFIELEN

Dankzij onze expertise werden we gekozen als exclusief partner van SAPA België. Iets waar SAPA zeer selectief in is omdat zij natuurlijk ook, de kwaliteit van hun producten willen garanderen.

Daarnaast zijn we sinds kort ook Deceuninck-partner.

BREED AANBOD UIT EIGEN LOKAAL ATELIER

We zijn experten in buitenschrijnwerk. We werken samen met de beste fabrikanten uit de industrie. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat we praktisch voor elk project, de perfecte oplossing kunnen aanreiken.

DUURZAME EN ECOLOGISCH VERANTWOORDE MATERIALEN

Ecologie & duurzaamheid wordt doorheen ons werkproces meegedragen. Doorheen de productie onderdrukken we de aanmaak van CO² door gebruik te maken van hernieuwbare energie, recycleren we aluminium en richten we op de beste EPB-waarde.

ONZE WAARDEN

"Om de sfeer in ons bedrijf optimaal te houden en ervoor te zorgen dat we met succes blijven groeien, hechten we veel belang aan sommige waarden."

EERLIJKHEID

Bij Aluworks vinden we een open communicatie heel belangrijk. Eerlijk zijn en over alles kunnen praten in een veilige omgeving is nodig om de sfeer op de werkvloer voor iedereen aangenaam te houden en ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar het werk komt.

AANSPREEKBAARHEID

Je zal altijd terecht kunnen bij zaakvoerder Bart. Hij is jou aanspreekpunt/klankbord en luistert steeds naar jou.

Zo kan jij dus altijd met jouw vragen bij iemand terecht, maar langs de andere kant zal jij ook voor klanten en medewerkers een aanspreekpunt zijn.

FAMILIALE SFEER

We zijn een goed draaiende KMO gevestigd in Wuustwezel en dat heeft zo z'n pluspunten.

Je bent bij ons geen nummer en we luisteren altijd naar wat je te zeggen hebt. We kunnen ons flexibel opstellen met zaken zoals verlofdagen en ziekte, dat zorgt bij jou voor mentale rust en minder stress.

BETROUWBAARHEID

Voor ons is het heel belangrijk dat iedereen betrouwbaar is en goed werkt, dat zal jou als plaatser ook alleen maar goed uitkomen.

Bij ons werken geen gasten die de kantjes eraf lopen, maar ervaren mannen die weten waar ze mee bezig zijn.

Alleen zo kunnen we een vertrouwensband met elkaar én met de klant opbouwen.

Neem vandaag nog contact op en kom erachter wat Aluworks kan betekenen voor jouw carrière.

Aluworks (Voormalig Alumarc & Co bvba)

Aluworks - Den Isomo - Voorkant

Den Isomo 7
2990 WUUSTWEZEL- België

03/297 59 90

info@aluworks.eu

BTW: BE0879.309.750